Τζιχαντιστές «χτύπησαν» στρατιωτική βάση στα σύνορα Συρίας-Ιράκ

Τζιχαντιστές «χτύπησαν» στρατιωτική βάση στα σύνορα Συρίας-Ιράκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, το οποίο επιτέθηκε στην πύλη της βάσης

Βομβιστές αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν στρατιωτική βάση που υποστηρίζει αντάρτες που μάχονται στο πλευρό των ΗΠΑ, κοντά στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.

Η επίθεση αυτή, προκάλεσε αρκετά θύματα, πριν οι βομβιστές ανατινάξουν τα γιλέκα-βόμβες που φορούσαν και έγινε τα ξημερώματα κοντά στη συνοριακή διάβαση αλ Τανφ της Συρίας με το Ιράκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά, το οποίο επιτέθηκε στην πύλη της βάσης. Κατά μία άλλη εκδοχή, οι βομβιστές αυτοκτονίας δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν την ισχυρά προστατευόμενη βάση, όπου έχουν τοποθετηθεί μεγάλες προστατευτικές κατασκευές με άμμο, προκειμένου να αποκρούονται βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE