H αποκάλυψη γνωστού Κύπριου τραγουδιστή: Φίλος με ξεγέλασε και μου έφαγε λεφτά….

H αποκάλυψη γνωστού Κύπριου τραγουδιστή: Φίλος με ξεγέλασε και μου έφαγε λεφτά….

Είναι από τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια με την όλη πορεία τους έχει μόνο φίλους και καθόλου εχθρούς. Το καλό παιδί της Ελληνικής δισκογραφίας αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι πρόσφατα βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση.

 Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρο, τον Κύπριο τραγουδιστή που σε μια εξομολόγησε του στο People δήλωσε

«Πώς να αντιμετωπίσω ένα «φίλο», που είχα μάθει πρόσφατα ότι με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε. Προβληματιζόμουν αν έπρεπε να του μιλήσω, να τσακωθώ ή να το αφήσω να περάσει. Επικράτησε το δεύτερο, γιατί αρνούμαι να γίνω ένα με το τίποτα και επίσης όλα εδώ πληρώνονται στο τέλος.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Είχαν μια συνάντηση διαβούλευσης για τα όσα συμφωνήθηκαν στην άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ο οποίος σκοπεύει να διορίσει Προσωπική του Απεσταλμένη την κ. Ολγκίν, διορισμό για τον οποίο έχει δώσει την έγκρισή του, δήλωσε ο Ερσίν Τατά επιστρέφοντας στα κατεχόμενα μετά από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον Ειδικό Απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ στην οικία του τελευταίου στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE