Στο εκλογοδικείο ο Αντρέας Μιχαηλίδης για την έδρα στη Λεμεσό! Στρέφεται κατά Θεοχάρους - Τι ζητά στην προσφυγή του

Στο εκλογοδικείο ο Αντρέας Μιχαηλίδης για την έδρα στη Λεμεσό! Στρέφεται κατά Θεοχάρους - Τι ζητά στην προσφυγή του

Ως γνωστόν για μόλις 15 ψήφους ο Ανδρέας Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη θέση του Βουλευτή, ως υποψήφιος με το ΔΗΣΥ, στη Λεμεσό. Ο κύριος Μιχαηλίδης, από ότι φαίνεται αισθάνεται αδικημένος, για αυτό και δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κατερίνας Ζορμπά στον «Πολίτη» ο τέως Βουλευτής Λεμεσού προσφεύγει στο εκλογοδικείο αφού αμφισβητεί πως η έδρα την οποία αποποιήθηκε η Ελένη Θεοχάρους στη Λεμεσό, πήγε στον επιλαχών της «Αλληλεγγύης» Γιώργο Παπαδόπουλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης με γνωμάτευση του δικαιώνει το «καπάρωμα» της έδρας από τον 2ο σε σταυρούς προτιμήσεις υποψήφιο μετά την κυρία Θεοχάρους, οι νομικοί σύμβουλοι του Αντρέα Μιχαηλίδη θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για πολιτική παρά νομική γνωμάτευση.

Με την προσφυγή του ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ δεν έχει σκοπό να πάρει ο ίδιος την έδρα, αλλά να γίνει επαναληπτικά εκλογή στη Λεμεσό για την κενώσα θέση στο Κοινοβούλιο και αν και εφόσον κερδίσει θα είναι στους «μνηστήρες» που θα την διεκδικήσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE