Βαθιά θλίψη στο Υπουργείο Παιδείας: Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ευτυχία Καλλεπίτη

Βαθιά θλίψη στο Υπουργείο Παιδείας: Έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ευτυχία Καλλεπίτη

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της εκπαιδευτικού Ευτυχίας Καλλεπίτη.

Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠ αναφέρει πως η Ευτυχία Καλλεπίτη υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση με ζήλο, υπευθυνότητα, συνέπεια και με ψηλό αίσθημα ευθύνης από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, σημειώνοντας ακόμα πως εργάστηκε ως μάχιμος εκπαιδευτικός σε διάφορες βαθμίδες της, αρχικά ως απλή καθηγήτρια μαθηματικών και στη συνέχεια ως Βοηθός Διευθύντρια, Βοηθός Διευθύντρια Α΄, Διευθύντρια και Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Επίσης, εργάστηκε ως υπεύθυνη του Γραφείου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η Ευτυχία Καλλεπίτη, αναφέρει το ΥΠΠ, “με την όλη δράση και παρουσία της ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως ο εκπαιδευτικός δεν ασκεί απλά ένα επάγγελμα αλλά πως υπηρετεί ένα λειτούργημα, το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και στο πρόσωπό της λόγος και πράξη ταυτίστηκαν”.

Αντιπροσωπεία του Υπουργείου Παιδείας Παιδείας και Πολιτισμού θα παραστεί αύριο Τρίτη και θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία, η οποία θα τελεστεί στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στη Μακεδονίτισσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE