«Μπένης» προς Σέρβο εγκέφαλο: «Μου είπαν Κύπριοι αστυνομικοί ότι σε παρακολοθεί...»

«Μπένης» προς Σέρβο εγκέφαλο: «Μου είπαν Κύπριοι αστυνομικοί ότι σε παρακολοθεί...»

Τα όσα αναφέρονται στα έγγραφα της Interpol που αφήνουν πλήρως εκτεθειμένα στελέχη της κυπριακής Αστυνομίας για την υπόθεση με τους Σέρβους εκτελεστές, θυμίζουν σενάρια μαφιόζικης ταινίας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στη σχετική έκθεση που έγινε (περιεχόμενο της οποίας αποκαλύψαμε στο ThemaOnline στις 28 Απριλίου) η κυπριακή Αστυνομία είχε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες  για την σχεδιαζόμενη κάθοδο των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο.

 Στα έγγραφα σημειώνεται πως ο «Μπένης» προέτρεψε τον Βούκοβιτς να είναι πιο διακριτικός και προσεκτικός στις επαφές του. «Πρέπει να αλλάξουμε τηλέφωνα γιατί μου είπαν Κύπριοι αστυνομικοί ότι σε παρακολουθεί η Interpol Σερβίας» φέρεται να είπε στον Βούκοβιτς.

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 28/04: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.