Σε λίγες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Λοϊζίδη και της κόρης του

Σε λίγες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Λοϊζίδη και της κόρης του

Σε λίγες ημέρες αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί, στη θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας.

Και τούτο διότι θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE