Το Υπ.Παιδείας έστειλε μαθητές στην Τουρκία με αεροπορική εταιρεία που νομιμοποιεί το αεροδρόμιο της Τύμπου

Το Υπ.Παιδείας έστειλε μαθητές στην Τουρκία με αεροπορική εταιρεία που νομιμοποιεί το αεροδρόμιο της Τύμπου

Ενοχλήθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών Κύπρου με την εν λόγω ενέργεια.

Τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε στην Τραπεζούντα η παγκόσμια Γυμνασιάδα, με την συμμετοχή της Κύπρου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος την Τρίτη 9/8, αναφέρει ότι το Υπουργείο Παιδείας έστειλε την αποστολή της Κυπριακής ομάδας στην Τραπεζούντα με τουρκική αεροπορική εταιρία και συγκεκριμένα με την Pegasus, η όποια εκτελεί σε καθημερινή βάση δρομολόγια από και προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. 

Η εν λόγω ενέργεια προκάλεσε αντιδράσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών, το όποιο έστειλε επικριτική επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας.

Πάντως προκαλεί ερωτηματικά η εν λόγω κίνηση από το Υ. Παιδείας...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE