Αστρονομικό! Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ στοιχίζει κάθε επεισόδιο του παραμυθιου του Λώρη στον Alpha;

Αστρονομικό! Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ στοιχίζει κάθε επεισόδιο του παραμυθιου του Λώρη στον Alpha;

Κι εμείς θέλουμε διακαώς να υποβάλουμε το εξής ερώτημα στον σεναριογράφο «Από που εμπνέεστε κύριε Λοϊζίδη;» με αφορμή τoν τίτλο της πιο ακριβής σειράς της κυπριακής tv!

Σε ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς, κακούς, καλούς , ιππότες, μάγους, μυστήρια, έρωτες και πάθη στήνει το παραμύθι του ο Λώρης Λοϊζίδης, έχοντας – σύμφωνα με το Tv Capuccino- όλον τον Alpha στα πόδια του.

Μπορεί η νέα κωμική παραγωγή με τον τίτλο «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» να κάνει πρεμιέρα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο στο κανάλι τρέχουν να προλάβουν, καθώς θέλουν να στήσουν μια εντυπωσιακή παραγωγή για τη νέα σεζόν.

Στελέχη του Alpha Ελλάδος έρχονται κάθε βδομάδα στην Κύπρο, επιδιώκοντας να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία στον ταλαντούχο δημιουργό με στόχο να δημιουργήσουν μια κωμική σειρά που θα γίνει talk of the town.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν το κόστος της σειράς να ξεπερνά τις 30,000 ευρώ, ενώ ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στο Κολόσσι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE