LIFESTYLE

Πετά από τη χαρά της Κύπρια τραγουδίστρια! Η κουμπάρα της θα τρέξει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Πετά από τη χαρά της Κύπρια τραγουδίστρια! Η κουμπάρα της θα τρέξει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Δεν είναι και λίγο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να λαμβάνει μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες, πόσο μάλλον όταν της έχεις και τόσο μεγάλη αδυναμία. Αυτό θα αισθάνεται και η Κύπρια τραγουδίστρια για την κουμπάρα της που στα 30 της χρόνια θα δώσει ίσως την τελευταία της «παράσταση» στο Ριο.

O λόγος για την Μαρία Θεοδότου, την μικροκαμωμένη ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε τόσο μέσω του Greek Idol, όσο και μέσα από του Υοur Song. H 29χρονη από τη Λεμεσό με περίσσια χαρά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως η κουμπάρα της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις 19 Αυγούστου θα αγωνιστεί στα 20χλμ βάδην στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Tις δύο κοπέλες ενώνει μια δυνατή φιλία που ξεκίνησε το 2005 όταν η Κύπρια τραγουδίστρια πήγε στην Καρδίτσα για σπουδές. Εκεί γνώρισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και το 2015 στάθηκε στο πλευρό της στην γαμήλια τελετή.

Δυστυχώς όπως και στην Κύπρο έτσι και στην Ελλάδα, ο στίβος παραμένει το «παραμελημένο παιδί» γι αυτό και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αγωνίζεται με μόνο χορηγό….το πείσμα της και την αγάπη της για το Άθλημα. Η ίδια εργάζεται σε ένα ουζερί το οποίο αποτελεί και οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκοντας χρόνο για προπόνηση πολύ νωρίς το πρωί και πολύ αργά το βράδυ.

Η κουμπάρα της Μαρία Θεοδότου, θεωρεί ότι η αγάπη του κόσμου μπορεί να πεισμώσει την Αντιγόνη ώστε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή επίδοση στους Ολυμπιακούς αγώνες και να κάνει όλους Έλληνες περήφανους για αυτό και έχει ξεκινήσει να οργανώνει «κερκίδα» για την μέρα των αγώνων!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top