Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

Τραγικός θάνατος λουόμενου στην παραλία Νissi Βeach στην Αγία Νάπα.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών θεάθηκε να επιπλέει σε κοντινή απόσταση από την παραλία και βάθος μισού μέτρου.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ναυαγασώστες, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, ο παραθεριστής δεν ανταποκρινόταν.

Διαβάστε ακόμη: Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

Εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της Αγίας Νάπας, όπου γιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του την Τετάρτη (10/08) αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Το τραγικό είναι πως για την ώρα δεν έχει αναγνωριστεί η ταυτότητά του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE