VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
Η κ.Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη, μητέρα του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη είχε συνάντηση την Τρίτη (09/08) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, εντούτοις σίγουρα η κ.Θεοφάνους θα ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών σε σχέση με την δολοφονία του γιου της Φάνου Καλοψιδιώτη.
Θυμίζουμε ότι όπως αποκαλύψαμε την Δευτέρα (08/08) η οικογένεια του δολοφονηθέντος θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Κυπριακής Πολιτείας, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του Καλοψιδιώτη δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει.
Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις