Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Είδε τον Αρχηγό η μάνα του Φάνου Καλοψιδιώτη

Κατ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η κ.Κούλα Θεοφάνους Καλοψιδιώτη,  μητέρα του δολοφονημένου Φάνου Καλοψιδιώτη είχε συνάντηση την Τρίτη (09/08) με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης, εντούτοις σίγουρα η κ.Θεοφάνους θα ζήτησε ενημέρωση για την πορεία των ερευνών σε σχέση με την δολοφονία του γιου της Φάνου Καλοψιδιώτη.

Θυμίζουμε ότι όπως αποκαλύψαμε την Δευτέρα (08/08) η οικογένεια του δολοφονηθέντος θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Κυπριακής Πολιτείας, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του Καλοψιδιώτη δεν έπραξε τα δέοντα για να τον προστατεύσει. 

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE