ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση 156 κιλών ναρκωτικών – Καταζητείται ο Ρώσος εγκέφαλος του κυκλώματος

Υπόθεση 156 κιλών ναρκωτικών – Καταζητείται ο Ρώσος εγκέφαλος του κυκλώματος

Τον εγκέφαλο των 156 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη (04/08) καταζήτει η Αστυνομία.

Πρόκειται για Ρώσο επιχειρηματία που θεωρείται από τις διωκτικές αρχές ως ο εγκέφαλος στη διακίνηση των ναρκωτικών.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος την Τέταρτη (10/08) στην λίστα των καταζητούμενων παραμένει ο Ρώσος επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και είναι ο συνεργάτης του 44χρονου επιχειρήματα ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (07/08).

Μάλιστα, για τον εντοπισμό του Ρώσου επιχειρηματία έχει ενημερωθεί τόσο η Γιούροπολ και η Ιντερπόλ ώστε να συλληφθεί και να δώσει εξηγήσεις σε ότι αφορά της υπόθεση.

Να σημειώσουμε πως ο 44χρονος επιχειρηματίας ο όποιος παραμένει υπό κράτηση, στην πολύωρη και πολυσέλιδη κατάθεση του, έδωσε στους ανακριτές διάφορα πρόσωπα και εταιρείες τα οποία εμπλέκονται στην αποστολή την γεννητριών στην Κύπρο.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν πως ο 44χρονος επιχειρηματίας εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση καθώς ενεργούσε κατόπιν οδηγιών του Ρώσου που καταζητείτε αλλά και άλλων προσώπων. Μάλιστα, οι ανακριτές αναζητούν αν οι φερόμενοι εγκέφαλοι των 156 κιλών ναρκωτικών κατάφεραν σε ανυποψίαστο χρόνο να κάνουν εισαγωγή και άλλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Να θυμίσουμε πως την πληροφορία για τα 156 κιλά ναρκωτικών την έδωσε πληροφοριοδότης της ΥΚΑΝ. Αν και έγιναν έρευνες της ΥΚΑΝ στην αποθήκη πριν από έναν μήνα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν οτιδήποτε.

Μάλιστα, όταν δεν έβρισκαν τα ναρκωτικά τα μέλη της ΥΚΑΝ, ο πληροφοριοδότης τους φέρεται να τους είπε: «Τρυπάτε μες το τάγκιν, τζιαί εννά τα έβρετε!».

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top