«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του 69χρονου στο Νissi Βeach

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του 69χρονου στο Νissi Βeach

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (10/08) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 69χρονου άντρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/08) να επιπλέει σε κοντινή απόσταση από την παραλία και βάθος μισού μέτρου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα η οποία διενήργησε την νεκροτομή επί της σορού του 69χρονου, ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό εντός του ύδατος.

Όπως μας αναφέρθηκε ο άτυχος Σουηδός φέρεται να είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα.

Να σημειώσουμε πως ο 69χρονος παραθεριστής είχε έρθει στο νησί μας μαζί με την σύζυγο του στις 05/08 και θα αναχωρούσε στις 12 του μηνός.

Αν και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους ναυαγοσώστες έτσι ώστε να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ο 69χρονος παραθεριστής απεβίωσε.

Διαβάστε ακόμη:

 Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE