ΤΡΑΧΩΝΙ: Συγκρούστηκε με δυο περιπολικά ο 28χρονος πριν συλληφθεί - 2.000 ευρώ και μισό κιλό κάνναβης

ΤΡΑΧΩΝΙ: Συγκρούστηκε με δυο περιπολικά ο 28χρονος πριν συλληφθεί  - 2.000 ευρώ και μισό κιλό κάνναβης

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στο Τραχώνι, όταν η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο 28χρονο οδηγό αυτοκινήτου.

Το όχημα του τελευταίου που κινείτο στην λεωφόρο Μακαρίου γύρω στις 16:00, συγκρούστηκε με δυο περιπολικά πριν ακινητοποιηθεί.

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν μισό κιλό κάνναβης, χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Διαβάστε επίσης: Στο δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων ο 28χρονος που συνελήφθη μετά από καταδίωξη και αφού κτύπησε δύο περιπολικά

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, διενεργούν ελέγχους –ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- σε υποστατικά του 28χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE