Συναγερμός στις Βρυξέλλες

Συναγερμός στις Βρυξέλλες

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τοποθέτηση βομβών σε αεροσκάφη που θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο.

Το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT μεταδίδει ότι έχει κηρυχθεί συναγερμός καθώς υπάρχουν πληροφορίες περί βομβών μέσα σε δύο αεροσκάφη που αναμένεται να προσγειωθούν σύντομα στο διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όλα τα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας έχουν λάβει εντολές να προσγειωθούν σε άλλα αεροδρόμια του Βελγίου.

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου κάνει λόγο για σοβαρή απειλή.

Μια πτήση της μαροκινής εταιρείας Air Arabia Maroc άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Τουλούζης. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν είναι ένα από τα δύο αεροπλάνο για το οποίο υπάρχει η απειλή βόμβας.

Άλλη μια πτήση που έφτασε από το Όσλο της Νορβηγίας μετά τον συναγερμό, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ.

Newsbeast.gr 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE