ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με επισκληρίδειο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα τεσσάρων δεξιών πλευρών, κάταγμα δεξιού πνευμοθώρακα και κάταγμα ώμου, νοσηλεύεται 53χρονος από την Αραδίππου ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε ατύχημα που είχε με το μοτοποδήλατο του σε δρόμο του Δήμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ 53χρονος Ελληνοκύπριος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του σε σημείο στην Αραδίππου όπου γινόταν διαπλάτυνση του δρόμου. Σε κάποια στιγμή το μοτοποδήλατο του άνδρα κτύπησε σε πέτρα που βρισκόταν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του, το οποίο ανατράπηκε και αυτός έπεσε στο έδαφος.
 
Με ασθενοφόρο ο 53χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαγνώστηκε με επισκληρίδειο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα τεσσάρων δεξιών πλευρών, κάταγμα δεξιού πνευμοθώρακα και κάταγμα ώμου.
 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE