ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Παίζει» με την υπομονή των διωκτικών αρχών ο 44χρονος εγκέφαλος των 156 κιλών κόκας - Δέχθηκε απειλές από Λατινοαμερικάνους

«Παίζει» με την υπομονή των διωκτικών αρχών ο 44χρονος εγκέφαλος των 156 κιλών κόκας - Δέχθηκε απειλές από Λατινοαμερικάνους

Παιχνίδια με τις διωκτικές αρχές «παίζει» ο 44χρονος Ουκρανός ο οποίος φέρεται να λειτούργησε ως μεσάζων μεταξύ του 44χρονου Κύπριου επιχειρηματία, στην εισαγωγή και την αποστολή των ηλεκτρογεννητριών.

Κρυφτούλι παίζει ο 44χρονος Ουκρανός συνεργάτης του 44χρονο Κύπριου επιχειρηματία ο οποίος εισήγαγε τις ηλεκτρογεννήτριες στην Κύπρο.

Ο Ουκρανός μέσω του δικηγόρου του ενημέρωσε τις αρχές από τις πρώτες ημέρες ότι θα έρχονταν στην Κύπρο εντός δυο ημερών για να είναι στη διάθεση των αρχών και να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, πράγμα το οποίο όμως δεν έπραξε.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (11/08) ο Ουκρανός είναι μάρτυρας- κλειδί στην υπόθεση, καθώς φέρεται να είναι ο μεσάζων ανάμεσα στον 44χρονο Κύπριο εισαγωγέα. Μάλιστα έχει κατονομαστεί από τον 44χρονο πως είναι το πρόσωπο που του είχε προτείνει το ντιλ με τους Λατινοαμερικάνους για την εισαγωγή των ηλεκτρογεννητριών. 

Να θυμίσουμε πως ο Ουκρανός φέρεται να ενημέρωσε τον 44χρονο Κύπριο επιχειρηματία ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από άτομα που ανήκουν σε καρτέλ ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής.

Με αυτά τα δεδομένα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του το οποίο αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top