Με ποιον πήγε στο γήπεδο η Ευριπίδου για να παρακολουθήσει το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων;

Με ποιον πήγε στο γήπεδο η Ευριπίδου για να παρακολουθήσει το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων;

Την έφερε από τη Λεμεσό μαζί με την κόρη της για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι...

Την Τετάρτη (10-8) οι δύο ομάδες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, o Απόλλων, αλλά και το ΑΠΟΕΛ έδιναν την δική τους μάχη κι εκείνη έσπευσε να τους παρακολουθήσει στο ΓΣΠ. 

Και μπορεί το αποτέλεσμα να μην δικαίωσε την ομάδα του σύζυγού της, Νεκτάριου Αλεξάνδρου, αλλά η ομάδα της Λεμεσού, την οποία ακολουθεί πιστά από παιδί την έβγαλε ασπροπρόσωπη.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο γήπεδο συνοδεύτηκε από τον αδελφό της, Λευτέρη Ευριπίδου, ο οποίος μάλιστα φρόντισε και για τη μεταφορά της παρουσιάστριας και της μικρής Αριάδνης στη Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.