ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε όλα τα υπάρχοντα της και εξαφανίστηκε – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 49χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε όλα τα υπάρχοντα της και εξαφανίστηκε – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 49χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 49χρονης από την Λεμεσό η οποία πήρε όλα τα υπάρχοντα της και εξαφανίστηκε από την Τρίτη (09/08)

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από την περασμένη  Τρίτη (9/8/2016) από την οικία της στη Λεμεσό, η JOCELYN ΧΑΤΖΗΦΙΛΙΠΠΟΥ, 49 ετών.

Η 49χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ., με μαύρα μακριά μαλλιά, μέχρι το ύψος των ώμων. Κατά την αναχώρηση της, φορούσε πορτοκαλί φανέλα, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE