Σε αεροδρόμιο της Γερμανίας προσγειώθηκε αεροσκάφος με προορισμό την Ρόδο

Σε αεροδρόμιο της Γερμανίας προσγειώθηκε αεροσκάφος με προορισμό την Ρόδο

Αεροπλάνο της EuroAtlantic Airways με προορισμό την Ρόδο έκανε αναστροφή και προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Γερμανίας.

Αεροσκάφος που αναχώρησε από το Άμστερνταμ με προορισμό την Ρόδο, λίγο μετά την απογείωση του έκανε αναστροφή και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Flughafen που βρίσκεται στην Γερμανία.

Σύμφωνα με το flightradar24, το αεροπλάνο ενώ πετούσε κανονικά πάνω από την Γερμανία, και λίγο μετά την απογείωση του από το Άμστερνταμ, έκανε αναστροφή, ενώ και η εφαρμογή δείχνει το αεροπλάνο να βρίσκεται σταθμευμένο στο γερμανικό αεροδρόμιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE