Πολύνεκρη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα

Πολύνεκρη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα

Τουλάχιστον είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν τα ξημερώματα από έκρηξη που έγινε σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην κεντρική Κίνα, κι ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις προσπάθειες που κάνει το Πεκίνο για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας στις εγκαταστάσεις βιομηχανικής παραγωγής.

Η έκρηξη έγινε στην πόλη Ντανγκγιάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι της κεντρικής Κίνας στις 03:20 σήμερα σε συμπιεστή υψηλής πίεσης ατμού, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Στο εργοστάσιο έχει φτάσει ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων, προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE