Το κοριτσάκι μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε μια από τις πιο hot Κύπριες! Την αναγνωρίζετε;

Το κοριτσάκι μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε μια από τις πιο hot Κύπριες! Την αναγνωρίζετε;

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η συμπατριώτισσά μας ήταν μόλις 3 ετών, αλλά φαινόταν ότι θα γινόταν μια πανέμορφη γυναίκα.

Το χρονοντούλαπο άνοιξε και αποκαλύφθηκε η εικόνα της Ελευθερίας Ελευθερίου σε παιδική ηλικία. Στη φωτογραφία η Κύπρια τραγουδίστρια, μόλις στα 3 της χρόνια, είχε μαύρα μαλλιά και ήταν ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που πόζαρε στο φακό όλο νάζι. 

Και μπορεί να έχει σήμερα εντελώς διαφορετικά μαλλιά και το μακιγιάζ να αλλάζει την εικόνα της, αλλά μια φωτογραφία της με μαύρη περούκα μας παραπέμπει στην πολύ νεαρή της ηλικία, και διαπιστώνουμε ότι ουσιαστικά η ταλαντούχα πλην σέξι Κύπρια δεν άλλαξε και πολύ….

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.