ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η ζέστη! Ετοιμαστείτε για μακρυμάνικα και βροχές - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η ζέστη! Ετοιμαστείτε για μακρυμάνικα και βροχές - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (12/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (13/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο το βράδυ (13/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου σταδιακά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (14/08) αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Τη Δευτέρα (15/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top