ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθερος ο 25χρονος για τη διάρρηξη σε αίθουσα δεξιώσεων στην Λεμεσό

Ελεύθερος ο 25χρονος για τη διάρρηξη σε αίθουσα δεξιώσεων στην Λεμεσό

Άγνωστοι έκαναν «φύλλο και φτερό» αίθουσα εκδηλώσεων στην επαρχία Λεμεσού κλέβοντας μέχρι και τα σερβίτσια – Ελεύθερος ο 25χρονος που τέθηκε υπό κράτηση.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση διάρρηξης στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Παλώδια.

Διαβάστε επίσης: Τα πήραν όλα κι έφυγαν! Έκλεψαν μέχρι και τα πιάτα από αίθουσα δεξιώσεων στην Λεμεσό - Τεράστια η ζημιά

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Μαρίνο Δημητρίου, εναντίον του 25χρονου ηγέρθηκαν υποψίες μετά από τις έρευνες των μελών της αστυνομίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητρίου, ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε από την κλαπείσα περιουσία και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 10π.μ., στις 11-12/08/2016, άγνωστοι διέρρηξαν αίθουσα δεξιώσεων / εκδηλώσεων που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και έκλεψαν εξοπλισμό όπως συστήματα ήχου και φωτισμού, κλιματιστικά, ηλεκτρικές συσκευές, καθίσματα μπαρ, σερβίτσια κ.α συνολικής αξίας 102 χιλιάδων ευρώ περίπου.

ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top