Κορίτσια για σπίτι…- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορίτσια για σπίτι…- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν την κρουαζιέρα τους στην τροπική Καραϊβική οι κολλητές φίλες Kylie Jenner, Hailey Baldwin και Bella Hadid που τα τελευταία 24ωρα έχουν αναστατώσει το Ίντερνετ με τις φωτογραφίες τους.

 Τη μία οι αποκαλυπτικές τους selfie στα social media και την άλλη τα «καυτά» στιγμιότυπα που έχουν καταφέρει να απαθανατίσουν οι φωτογράφοι... Το αποτέλεσμα είναι ένα: Τα νεαρά μοντέλα ξέρουν να περνούν καλά αλλά ακόμη καλύτερα ξέρουν τον τρόπο να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα. Αλλάζοντας μόνο τα μαγιό τους, οι διάσημες καλλονές απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές γιορτάζοντας τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής των Κardashian, της Kylie Jenner η οποία έκλεισε τα 19 της χρόνια.

Με διάθεση για... τρέλες η Bella, η Hailey και η Kylie περνούν καλά και μας το δείχνουν!

Η Bella πιάνει τα οπίσθια της Hailey 

Kendall Jenner, Bella Hadid και Hailey Baldwin 

Από protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.