ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστεί δημόσια την Αστυνομία η αδελφή της 13χρονης που σώθηκε από Αξιωματικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ευχαριστεί δημόσια την Αστυνομία η αδελφή της 13χρονης που σώθηκε από Αξιωματικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ζωή δυο ανήλικων κοριτσιών έσωσε από βέβαιο πνιγμό το Σάββατο 13/8 αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Η γενναιότητα Αξιωματικού της αστυνομίας έσωσε από πνιγμό δύο ανήλικα κορίτσια, αφού όταν άκουσε τις δύο νεαρές κοπέλες να φωνάζουν για βοήθεια ο αστυφύλακας πλησίασε στο σημείο τις κράτησε πάνω του και τις μετέφερε στην ακτή για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Βοήθεια πνιγόμαστε-πνιγόμαστε!» - Αξιωματικός της Αστυνομίας έσωσε από βέβαιο πνιγμό δυο ανήλικα κορίτσια

Η αδελφή της μίας εκ των δύο κοριτσιών θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αστυνομικό που έσωσε την αδελφή της με προσωπική της ανάρτηση στη σελίδα της Αστυνομίας Κύπρου στο Facebook, με την Αστυνομία να της απαντά πως είναι καθήκον της να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή.

 

Με τη σειρά μας θα θέλαμε και εμείς να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον αστυνομικό που με αυτοθυσία έσωσε τις δύο ανήλικες, καθώς δεν πρέπει και δεν είναι ορθό να γράφουμε μόνο για τα λάθη της αστυνομίας, αλλά να επικροτούμε και τις ενέργειες αστυνομικών που κάνουν περήφανο το Σώμα και τους συναδέλφους τους.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος Αξιωματικός δεν ανέφερε το περιστατικό σε κανένα και η ιδιότητα του ως αστυνομικός αποκαλύφθηκε τυχαία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top