Ο Μυλωνάς δεν ξεχνά

Ο Μυλωνάς δεν ξεχνά

Ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, ανάρτησε το πρωί της Κυριακής 14/8 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το δικό του μήνυμα αναφορικά με την μαύρη επέτειο, του Αττίλα 2.

Ο ίδιος έγραψε:

Μαύρη Μέρα η σημερινή. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος της τουρκικής εισβολής παρά τις υποσχέσεις για εκεχειρία ολοκληρώνοντας του σχεδιασμούς τους για τουρκική κυριαρχία στην Κύπρο. Μνήμη και Τιμή σε όσους πολέμησαν υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο

Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο

Σαφές κυπριακό αποτύπωμα φέρει το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.