Χαμός στο διαδίκτυο με το τόπλες βίντεο της Έλεν Σκέλτον - VIDEO

Χαμός στο διαδίκτυο με το τόπλες βίντεο της Έλεν Σκέλτον - VIDEO

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του BBC, Έλεν Σκέλτον, καλύπτει για το κανάλι της τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο - Το μαύρο μίνι φόρεμα της ξανθιάς παρουσιάστριας την έκανε «πρωταγωνίστρια» των ημερών στα social media

Η Έλεν Σκέλτον είναι η 33χρονη παρουσιάστρια του BBC, που καλύπτει για το βρετανικό κανάλι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Όμως, από την αρχή των Αγώνων η ξανθιά Έλεν «έκλεψε τις εντυπώσεις» με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο και ειδικότερα, με το μίνι μαύρο φόρεμα, που άφησε «εκτεθειμένα» τα ατελείωτα πόδια της και έκανε τον βρετανικό Τύπο να την αποκαλεί «Miss Leggy» (Μις όμορφα πόδια).

Η εμφάνιση της Έλεν Σκέλτον στο Ρίο έκανε το twitter να «παραληρεί» με τους χρήστες να διαφωνούν, αν η παρουσιάστρια φορούσε ή όχι εσώρουχο. Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε φαίνεται ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια παραμένει στην επικαιρότητα και μάλιστα, πρόσφατα, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ένα βίντεο, που δείχνει την Σκέλτον τόπλες, διέρρευσε σε πορνό σάιτ στο διαδίκτυο.

Φίλη της παρουσιάστριας δήλωσε για το επίμαχο βίντεο στην εφημερίδα The Star on Sunday: «Το βίντεο είναι από διακοπές στη Γαλλία όταν η Έλεν ήταν 17 ετών. Δεν είχε ιδέα ότι την καταγράφουν, αυτή η διαρροή θα είναι σοκ και εφιάλτης για την Έλεν, θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά ως παρουσιάστρια».

Η γοητευτική Έλεν είναι παντρεμένη με τον 26χρονο παίκτη του ράγκμπι Ρίτσι Μίλερ, με τον οποίο τον Ιούνιο του 2015 απέκτησε έναν γιο, τον Έρνι.

Aπό protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE