ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται άντρας που έπεσε σε υδατοφράκτη – Επειχείρηση της ΕΜΑΚ για ανεύρεση του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται άντρας που έπεσε σε υδατοφράκτη – Επειχείρηση της ΕΜΑΚ για ανεύρεση του

Μήνυμα έλαβε η Αστυνομία Λεμεσού από τις βρετανικές βάσεις ότι άντρας ο οποίος βρισκόταν με παρέα κατέπεσε σε υδατοφράκτη.

Αμέσως η Αστυνομία ενημέρωσε την Πυροσβεστική και αυτή με την σειρά διενεργεί αυτή την ώρα 11:10 π.μ επιχείρηση για εντοπισμό του προσώπου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί με ομάδα αυτοδυτών της ΕΜΑΚ στον υδατοφράκτη του χωριού Παραμάλι της επαρχίας Λεμεσού για ανεύρεση ελλείπων ατόμου το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία κατέπεσε στον υδατοφράκτη.  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μετά από παράκληση των Βρετανικών Βάσεων». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που έπεσε στον υδατοφράκτη

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE