Δεν χαρίστηκε στο γιο της μια γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου

Δεν χαρίστηκε στο γιο της μια γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου

Στα χέρια της αστυνομίας 32χρονος.

Απείλησε τη μάνα του και συνελήφθη 32χρονος από το Αγρίνιο. Δεν… χαρίστηκε στο γιο της μια γυναίκα σε χωριό του Αγρινίου.

Όταν δέχθηκε απειλές έσπευσε να ενημερώσει την Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της να συλλάβει τον 32χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

newsbeast.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE