Οργισμένη ανακοίνωση ΕΡΤ: Όταν ο ΣΚΑΪ «κλέβει εκκλησία»

Οργισμένη ανακοίνωση ΕΡΤ: Όταν ο ΣΚΑΪ «κλέβει εκκλησία»

Η ΕΡΤ κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για κλοπή εικόνας - Η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Για κλοπή εικόνας κατηγορεί η ΕΡΤ τον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ σε σχετική ανακοίνωση της. Η δημόσια τηλεόραση αναφέρεται στην τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, ο ΣΚΑΪ αναμετέδιδε την εικόνα που με υψηλότατο κόστος παρήγαγε η ΕΡΤ με πεντακάμερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων και δορυφορικό όχημα που είχαν αποσταλεί στην Τήνο.

Ο ΣΚΑΪ έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία, όχι πάντοτε με επιτυχία είναι αλήθεια, όπως φαίνεται καθαρά και από την εικόνα που επισυνάπτουμε. Κάποιες άλλες φορές την άλλαζε με δικά του εξωτερικά πλάνα ενός μονοκάμερου που είχε αποστείλει στην Τήνο.

Καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας και εντιμότητας απέναντι στους τηλεθεατές, παρουσίαζε τη μετάδοση ως δίκη του παραγωγή (σαν να την είχε κάνει με δικά του έξοδα), ενώ την είχε πολυδιαφημίσει τις προηγούμενες ημέρες! Προμελετημένο το έγκλημα δηλαδή.

Ο ΣΚΑΪ θα μπορούσε να έχει ζητήσει να αναμεταδώσει την εικόνα της ΕΡΤ. Επέλεξε όμως, τη δόλια οδό.

Η διοίκηση της ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε μέσο τα δικαιώματα της εταιρείας, το δημόσιο συμφέρον, καθώς και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της, η οποία δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο τέτοιας κατάφωρης εκμετάλλευσης.

Αυτό θα το διαπιστώνουν κάθε φορά όσοι παραβιάζουν τη δεοντολογία και τη νομιμότητα.

Ελπίζουμε του χρόνου η Μεγαλόχαρη να τους φωτίσει.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE