«Αρνούνται» να επιστρέψουν στην Πρωτεύουσα οι Λευκωσιάτες

«Αρνούνται» να επιστρέψουν στην Πρωτεύουσα οι Λευκωσιάτες

Οι Λευκωσιάτες όπως φαίνεται, δεν πήραν τον δρόμο της επιστροφής και συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους και με το πέρας του δεκαπενταύγουστου …

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με τον Διευθυντή τροχαίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους, δεν παρατηρείτε αυξημένη τροχαία κίνηση στους δρόμους προς Λευκωσία.

Όλα κυλούν κανονικά και χωρίς να υπάρξει κανένα ευτράπελο στους αυτοκινητόδρομους. 

Μερική κίνηση προς την Λευκωσία από το Τρόοδος και παράλιες περιοχές παρατηρήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  (15/8) για μερικές ώρες.

Αρκετός κόσμος επέλεξε το Τρόοδος για προορισμό του αφού μάλλον θα ήθελε να συνδυάσει αναψυχή και προσκύνημα στην Παναγία, την οποία γιορτάζουμε στης 15 Αυγούστου. Σύμφωνα και με τον κ. Χαραλάμπους αυξημένη κίνηση υπήρχε το πρωί της Δευτέρας (15/8) από Λεμεσό και Λευκωσία προς το Τρόοδος.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE