Τραγικό! Δύο άτομα πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Κρήτης

Τραγικό! Δύο άτομα πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Κρήτης

Και οι δύο σε παραλίες του νομού Ηρακλείου.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν σε παραλίες του Ηρακλείου το τελευταίο 24ωρο. Ειδικότερα σήμερα στις 11:00 το πρωί , στην παραλία των Κάτω Γουβών του Δήμου Χερσονήσου πνίγηκε ενώ κολυμπούσε ένας 31χρονος Λετονός τουρίστας.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ προανάκριση ενεργεί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ένας 67χρονος Έλληνας.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE