Τραγικό! Δύο άτομα πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Κρήτης

Τραγικό! Δύο άτομα πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Κρήτης

Και οι δύο σε παραλίες του νομού Ηρακλείου.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν σε παραλίες του Ηρακλείου το τελευταίο 24ωρο. Ειδικότερα σήμερα στις 11:00 το πρωί , στην παραλία των Κάτω Γουβών του Δήμου Χερσονήσου πνίγηκε ενώ κολυμπούσε ένας 31χρονος Λετονός τουρίστας.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ προανάκριση ενεργεί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ένας 67χρονος Έλληνας.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE