ΠΑΦΟΣ: Εξοργίστηκε γιατί δεν πρόλαβε να αγοράσει αυτά που ήθελε - Kτύπησε τον περιπτερά και την θεία του

ΠΑΦΟΣ: Εξοργίστηκε γιατί δεν πρόλαβε να αγοράσει αυτά που ήθελε - Kτύπησε τον περιπτερά και την θεία του

Για την υπόθεση ο 18χρονος νεαρός συνελήφθη ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος μετέβη σε περίπτερο στην Αργάκα στις 23:00 το βράδυ όταν αυτό έκλεινε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προχωρήσει στην αγορά κάποιων προϊόντων.

Αυτό ήταν και η αιτία που τον εξαγρίωσε με αποτέλεσμα να προκαλέσει φασαρία και να κτυπήσει τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο περίπτερο μαζί με την υπάλληλό του.

Προς βοήθεια έσπευσε στο περίπτερο και η θεία του ιδιοκτήτη που βρίσκονταν στο σπίτι της απέναντι από το περίπτερο, με αποτέλεσμα να επιτεθεί και σ’ αυτήν.

Τόσο ο υπάλληλος του περιπτέρου όσο και η θεία του μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE