Οικολόγοι προς Πρόεδρο: «Με βαρύγδουπες διακηρύξεις μόνο, δεν αντιμετωπίζεται ο υπόκοσμος»

Οικολόγοι προς Πρόεδρο: «Με βαρύγδουπες διακηρύξεις μόνο, δεν αντιμετωπίζεται ο υπόκοσμος»

Περιμένουμε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έργα και όχι μεγάλα λόγια στο θέμα της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, γράφουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους οι οικολόγοι.

Αυτούσια η ανακοίνωση Τύπου του Κινήματος 0ικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών:

Η δήλωση του Προέδρου Αναστασίαδη, σύμφωνα με την οποία εξήγγειλε από το Τρόοδος το "τέλος του υποκόσμου", στην καλύτερη περίπτωση  μπορεί να αντιμετωπιστεί ως διακήρυξη αποφασιστικότητας.

Μπορεί όμως κάποιος να τη θεωρήσει και ως μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες διακηρύξεις.

Περιμένουμε από τον κ. Αναστασιάδη έργα και όχι μεγάλα λόγια, ιδίως σε έναν τομέα όπου επί τριάμισι χρόνια διακυβέρνησης του δεν έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες.

Αντίθετα, η χώρα μας έχει εκτεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο με μια γκάφα ολκής για την οποία ασχολήθηκε ακόμα και ο διεθνής Τύπος. Δεν αρκεί που έχουμε τα χάλια μας, γίναμε και διεθνώς ρεζίλι Πρόεδρε.

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος προς υπόκοσμο: «Έφθασε το τέλος σας»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE