Τραγωδία! Ένα 2χρονο παιδάκι στους νεκρούς της σύγκρουσης στην Αίγινα - Μοιράστηκε στα δύο η λάντζα

Τραγωδία! Ένα 2χρονο παιδάκι στους νεκρούς της σύγκρουσης στην Αίγινα - Μοιράστηκε στα δύο η λάντζα

Κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που έπεσε πάνω στην λάντζα.

Τραγική ήταν η κατάληξη των διακοπών για τρία άτομα τα οποία επέβαιναν στη λάντζα που εμβολίστηκε από ένα ταχύπλοο στην Αίγινα. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα που είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό φαίνεται ότι το 8 μέτρων ταχύπλοο, που έχει ισχυρές μηχανές και καμπίνα, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Αίγινα: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών

newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE