Στην εντατική ο ηθοποιός Αντρέας Μπάρκουλης -Συγκλονίζει η σύζυγός του: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα»

Στην εντατική ο ηθοποιός Αντρέας Μπάρκουλης -Συγκλονίζει η σύζυγός του: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα»

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Αγίου Όλγα” παραμένει ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης, δήλωσε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα: «Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του».

Η σύζυγός του, Μαίρη Μπάρκουλη, εξομολογείται στην εφημερίδα: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE