Η μετατόπιση του νερού στην υδροφόρα φαίνεται να είναι η αιτία για το θανατηφόρο στο Ακάκι

Η μετατόπιση του νερού στην υδροφόρα φαίνεται να είναι η αιτία για το θανατηφόρο στο Ακάκι

Σε μετατόπιση του νερού στην υδροφόρα πιθανό να οφείλεται το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/08 στο χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Μετά από σύγκρουση του γεωργικού ελκυστήρα με το μονοκάμπινο του άτυχου 75χρονου που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα, προφανώς λόγω μετατόπισης του νερού που υπήρχε στην υδροφόρα που έσυρε το τρακτέρ, καταπλάκωσε το αυτοκίνητο του 75χρονου Νίκου Θεοδώρου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του και τελικά να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η σύγκρουση έγινε γύρω στις 08:15 της Τρίτης στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Ακάκι.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 30χρονος οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα που έσυρε υδροφόρα και, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η υδροφόρα κτύπησε αρχικά στο αυτοκίνητο του άτυχου 75χρονου που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα και στη συνέχεια, προφανώς λόγω μετατόπισης του νερού που υπήρχε στην υδροφόρα, καταπλάκωσε το αυτοκίνητο του Θεοδώρου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Ο άτυχος 75χρονος απεγκλωβίστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατό του.

Ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Κατά τη διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος εργαζόταν παράνομα σε φάρμα 56χρονου Κύπριου στην επαρχία Λευκωσίας.

Τόσο ο 30χρονος όσο και ο Κύπριος εργοδότης του, στο όνομα του οποίου είναι εγγεγραμμένος ο γεωργικός ελκυστήρας, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το βυτίο ήταν μεταλλικό, χωρητικότητας τεσσάρων τόνων.

Διαβάστε επίσης: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: Πήγε να τον αποφύγει και τον σκότωσε

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο στην Επαρχία Λευκωσίας - Υδροφόρο καταπλάκωσε όχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΑΚΙΟΥ: 76χρονος ο άτυχος οδηγός που καταπλακώθηκε από ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE