ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στο χειριστή του ταχυπλόου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στο χειριστή του ταχυπλόου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια καθώς συγγενείς των θυμάτων περίμεναν τον 77χρονο.

Στις 10:35 το πρωί της Τετάρτης (17/08) πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο έξω από την Αίγινα στο στενό Πέρδικας-Μονής.

Μία γυναίκα που κράταγε στα χέρια της φωτογραφίες του 44χρονου αδερφού της και της 5χρονης ανιψιάς της και τις έδειχνε ουρλιάζοντας στο χεριστή του ταχυπλόου, ενώ εκείνος οδηγούνταν στο εσωτερικό του κτιρίου των δικαστηρίων του Πειραιά. Μάλιστα προσπάθησε να επιτεθεί στο χειριστή του ταχύπλοου Ντουέντε, αλλά την συγκράτησαν αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας. Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Αίγινα, ενώ πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες ανοιχτά της Αίγινας και το οποίο είχε σαν συνέπεια το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων , (ανάμεσα τους ένα 5χρονο κοριτσάκι και ο πατέρας του) τον τραυματισμό άλλων πέντε, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών και άλλων 11 που νοσηλεύθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ από την τραγωδία στην Αίγινα -Στα δικαστήρια σήμερα ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου

«Παράλογη» χαρακτήρισε την πολύνεκρη τραγωδία στην Αίγινα ο Θοδωρής Δρίτσας

ΑΙΓΙΝΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού χειριστή: Φάγανε τον πατέρα μου οι φραγκάτοι με τα σκάφη

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες από τη σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα! Πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top