Κωνσταντινούπολη: Σύγκρουση πλοίων στα στενά του Βοσπόρου

Κωνσταντινούπολη: Σύγκρουση πλοίων στα στενά του Βοσπόρου

Διακόπηκε την Τετάρτη (17/08) η ναυσιπλοΐα στο Βόσπορο, όταν φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με σκάφος της ακτοφυλακής, σύμφωνα με τη ναυτιλιακή εταιρεία GAC.

Έξι άτομα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε εκπρόσωπος του γραφείου του Κυβερνήτη Κωνσταντινουπόλεως.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 08:40 το πρωί της Τετάρτης, στο νότιο άκρο των στενών και είχε ως συνέπεια την ανατροπή του σκάφους της ακτοφυλακής, είπε η GAC. Το φορτηγό πλοίο ταυτοποιήθηκε ως το M/V Tolunay, υπό σημαία Νήσων Κουκ, με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα.

Πέραν του 3% της παγκόσμιας παραγωγής αργού πετρελαίου, που προέρχεται κυρίως από τη Ρωσία και την Κασπία Θάλασσα, μεταφέρεται μέσω των Στενών του Βοσπόρου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE