ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιμένει ότι έπεσε θύμα ληστείας ο 29χρονος – Αναζητείται πρόσωπο που συνομίλησε μαζί του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιμένει ότι έπεσε θύμα ληστείας ο 29χρονος – Αναζητείται πρόσωπο που συνομίλησε μαζί του

Επιμένει στους ισχυρισμούς του ο 29χρονος υπάλληλος πρατηρίου βενζίνης ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας το πρωί της Τρίτης (16/08).

Ο 29χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/08) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού καθώς στην ανάκριση του έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Το επαρχιακό δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου για έξι ημέρες.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι δηλαδή ενώ κατέβηκε από το όχημα του για μεταβεί σε τραπεζικό ίδρυμα να καταθέσει τις εισπράξεις του τριημέρου, άγνωστος τον πλησίασε, τον απείλησε και του άρπαξε τις 54 χιλιάδες ευρώ που ήταν στο τσαντάκι του.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού μετά από μαρτυρίες που έχουν εξασφαλίσει, αναζητούν το πρόσωπο που συνομίλησε μαζί με τον 29χρονο έξω από την τράπεζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις που υπάρχουν, το πρόσωπο που αναζητείται δεν φέρεται να απείλησε ή να επιτέθηκε στον 29χρονο αλλά να συνομιλούσε μαζί του σε φιλικό επίπεδο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάζεις ενώ αναζητούνται και οι 54 χιλιάδες ευρώ που ήταν οι εισπράξεις του τριημέρου.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νόμιζε πως θα ξεγελούσε την Αστυνομία ο 29χρονος – Κατήγγειλε ληστεία που είχε γίνει μόνο στο μυαλό του!

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top