Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
Θυμίζουμε πως ήδη υπάρχουν μαρτυρίες σε βάρος τους, ενώ ο ένας εξ αυτών διατηρεί δεσμό με την 48χρονη Ελληνοκύπρια από τις Καμάρες που όπως αποκαλύψαμε την Τρίτη (16/08) συνελήφθη και παραδέχθηκε την εμπλοκή της στην όλη υπόθεση.
Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 14/08/2016 στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία καταζητεί τους Τουρκοκύπριους 1. MEHMET AKPINAR άλλως «Μέμος» 22 ετών και 2. SALI AHMET 42 ετών.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου (αριθμός τηλεφώνου 23-803060) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
Οι φωτογραφίες των δυο Τουρκοκυπρίων, του 22χρονου «Μέμος» και του 42χρονου SALI AHMET
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις