Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη η φωτογραφία 5χρονου αγοριού στη Συρία - Δεν κλαίει, δεν αντιδρά, ζει όμως τον απόλυτο βουβό πόνο... ΦΩΤΟ - VIDEO

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη η φωτογραφία 5χρονου αγοριού στη Συρία - Δεν κλαίει, δεν αντιδρά, ζει όμως τον απόλυτο βουβό πόνο... ΦΩΤΟ - VIDEO

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλεί η φωτογραφία του 5χρονου αγοριού Ομράν Νακνές, έπειτα από τους νέους βομβαρδισμούς στη Συρία.

Τα πόδια του Ομράν Ντακνές φτάνουν ίσα-ίσα μέχρι την άκρη της καρέκλας όσο περιμένει το ασθενοφόρο.

Τα μάτια του 5χρονου, σοκαρισμένα, με τη φιγούρα του να χάνεται ανάμεσα στην σκόνη και στο αίμα. Το μικρό αγόρι ήταν ένα από τα πέντε που τραυματίστηκαν ύστερα από βομβαρδισμό είτε των Ρώσων είτε του Ασαντ στο Χαλέπι.

Η φωτογραφία έφτασε στα χέρια του δημοσιογράφου της Telegraph Ραφ Σάντσες, από τον γιατρό στα χέρια του οποίου βρέθηκε ο μικρός και ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο Ομράν τραυματίστηκε στον βομβαρδισμό μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά, μια γυναίκα και δύο άντρες ενώ στο βίντεο φαίνεται ο απεγκλωβισμός του από τα σωστικά συνεργεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE