Νέα έκρηξη στην Τουρκία - Τουλάχιστον 3 νεκροί και 50 τραυματίες

Νέα έκρηξη στην Τουρκία - Τουλάχιστον 3 νεκροί και 50 τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν σήμερα από βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε αστυνομικό τμήμα στη πόλη Ελαζιγ της ανατολικής Τουρκίας, ανακοίνωσαν πηγές της τουρκικής ασφάλειας.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε ότι την επίθεση αυτή πραγματοποίησαν μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στις 09:20 το πρωί της Πέμπτης (18/8) τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) και πρόσθεσε ότι έχει προκληθεί εκτεταμένη ζημιά στην πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος.

Ωστόσο ακόμη καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή, η οποία σημειώθηκε μερικές ώρες έπειτα από άλλη επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Βαν και πάλι σε αστυνομικό τμήμα από την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν 40.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.