Ξεκινάνε πτήσεις οι «νέες» Κυπριακές Αερογραμμές

Ξεκινάνε πτήσεις οι «νέες» Κυπριακές Αερογραμμές

Η ρωσική εταιρεία Charlie Airlines, που θα χρησιμοποιεί το σήμα των Κυπριακών Αερογραμμών, θα ξεκινήσει πολύ σύντομα πτήσεις.

Πριν το τέλος του 2016 θα ξεκινήσει πτήσεις η αεροπορική εταιρεία Charlie Airlines, που θα πετά με το σήμα του αγρινού, έπειτα από σχετική απόφαση της εταιρείας.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.