Focus: Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια - Στο εδώλιο Βγενόπουλος-Χριστοδούλου

Focus: Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια - Στο εδώλιο Βγενόπουλος-Χριστοδούλου

Επιδόθηκαν τα κατηγορητήρια στους κατηγορουμένους από την Ελλάδα για την υπόθεση Focus και στις 30 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, οι ελληνικές Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο εδώλιο θα βρεθούν 10 φυσικά και νομικά πρόσωπα, ανάμεσά τους οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Κυριάκος Μάγειρας και Μιχάλης Ζολώτας, καθώς και ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.
Αρμόδια πηγή, μιλώντας στο ΡΙΚ, χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη, τονίζοντας πως εάν οι κατηγορούμενοι δεν εμφανιστούν στις 30 Σεπτεμβρίου ενώπιον του δικαστηρίου, τότε αναμένεται να ζητηθεί η λήψη μέτρων εναντίον τους, όπως η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψής τους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διαφθορά, δωροδοκία και δεκασμός.


Πηγή: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE