Καυτό δίδυμο! Άντρεα Κυριάκου και Νικόλας Ιωαννίδης μαζί στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καυτό δίδυμο! Άντρεα Κυριάκου και Νικόλας Ιωαννίδης μαζί στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία με τον Νικόλα Ιωαννίδη στην παραλία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άντρεα.

Όπως σημειώνει και η ίδια στη δημοσίευση της είναι μια παλιά φωτογραφία από καιρό που οι δύο τους δούλευαν μαζί, αφού ως γνωστό βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. 

Στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία, ο ίδιος ο Νικόλας αυτοσαρκάζεται και με δόση χίουμορ σχολιάζει «panagiaaaaaaaa mou. Eimoun pastos dame», για να συνεχίσει πιο κάτω και να ζητήσει από την Άντρεα να βρει κι άλλη πιο παλιά φωτογραφία στην οποία θα ήταν πιο «παστός». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.