ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξάφριζε τουρίστες

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξάφριζε τουρίστες

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από τρεις τουρίστες, την Παρασκευή 19/8 μεταξύ των ωρών 4π.μ. και 9π.μ., άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα, όπου διαμένουν στην επαρχία Αμμοχώστου και έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, λήφθηκε μαρτυρία ότι 32χρονος, κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, πιθανόν να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του, όπου διενήργησαν έρευνα. Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, οκτώ ζεύγη γυαλιών ηλίου, τρία ρολόγια, έξι φορτιστές τηλεφώνων, ένα γυναικείο τσαντάκι, ένα ζεύγος ακουστικών, ένα κλειδί και ένα κουτί με νομίσματα διαφόρων χωρών, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών. 

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE