ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξάφριζε τουρίστες

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 32χρονο που ξάφριζε τουρίστες

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από τρεις τουρίστες, την Παρασκευή 19/8 μεταξύ των ωρών 4π.μ. και 9π.μ., άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα, όπου διαμένουν στην επαρχία Αμμοχώστου και έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, λήφθηκε μαρτυρία ότι 32χρονος, κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, πιθανόν να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του, όπου διενήργησαν έρευνα. Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, οκτώ ζεύγη γυαλιών ηλίου, τρία ρολόγια, έξι φορτιστές τηλεφώνων, ένα γυναικείο τσαντάκι, ένα ζεύγος ακουστικών, ένα κλειδί και ένα κουτί με νομίσματα διαφόρων χωρών, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών. 

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE