«Έκανε φτερά» στρατιωτικό τυφέκιο G3 από οικία στην Πύλα

«Έκανε φτερά» στρατιωτικό τυφέκιο G3 από οικία στην Πύλα

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 με την ξιφολόγχη και την εξάρτηση του, κλάπηκαν από κατοικία στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 21/8 δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από Ελληνοκύπριο κάτοικο Πύλας ότι στις γύρω στις 21:00 χθες διαπίστωσε πως μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 20 Αυγούστου κλάπηκε από την οικία του στην Πύλα το στρατιωτικό του τυφέκιο G3 μαζί με την ξιφολόγχη και την εξάρτηση του.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, τελευταία φορά που είδε το τυφέκιο, την ξιφολόγχη και την εξάρτηση του, που τα είχε φυλαγμένα σε ερμάρι, ήταν στις 13 Αυγούστου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και του Τμήματος Ειδικών Καθηκόντων μετέβησαν στη σκηνή και, ύστερα από έρευνες, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε παραβίαση και δεν κλάπηκε οτιδήποτε άλλο.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE