Η ομορφότερη παρουσιάστρια του ΡΙΚ ερωτευμένη με τη θάλασσα! Απόλυτα σέξι με το καυτό της μπικίνι

Η ομορφότερη παρουσιάστρια του ΡΙΚ ερωτευμένη με τη θάλασσα! Απόλυτα σέξι με το καυτό της μπικίνι

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο όμορφα και φρέσκα κορίτσια που πέρασαν από την κυπριακή τηλεόραση και τα καλά νέα είναι ότι θα την έχουμε και πάλι πολύ σύντομα πίσω στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ.

Ο λόγος για την γνωστή παρουσιάστρια του ΡΙΚ Ελπίδα Ιακωβίδου  η οποία φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για τη νέα σεζόν δεν είναι όμως έτοιμη να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, αφού μάλλον πρόκειται για την αγαπημένη της εποχή. 

Η καλλονή από τη Λευκωσία ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό αποδεικνύοντας μας για άλλη μια φορά, ότι διαθέτει ένα από τα πιο σέξι σώματα στην Κυπριακή Showbiz ενώ δηλώνει πως τα μπάνια στη θάλασσα θα συνεχιστούν και μετά το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.